marți, 19 noiembrie 2013

Cine conduce Lumea...

Piramida Puterii

    Nu am de gând să "bat câmpii" cum se spune pentru că nu vreau să vă plictisesc. Informații detaliate despre Piramida Puterii pot fi găsite pe http://gandeste.org/general/cine-conduce-lumea-piramida-puterii/. Că este organizată pe 8 nivele; că în vârf este Ochiul Care Vede Tot (ochiul lui Lucifer-îngerul căzut, izgonit din Rai) și că la bază de tot suntem noi, cei mulți - unitățile de muncă, sclavii moderni care ne spetim nu pentru noi ci pentru cei de la nivelele 1, 2 3... Că ei, care conduc cu adevărat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați și foarte bine organizați. Acest grup este denumit Oculta Mondială sau Illuminati și se știe că aceștia se închină Satanei.
    Se scrie că aceștia au drept scop crearea unui Guvern Mondial care să funcționeze pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi și noi, bazat pe inteligența și puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-și alege propriul destin.
    Cred că l-ați auzit pe nea' Băse povestind dragului lui popor despre "cedarea suveranității" și cât de important este și trebuie să facem acest lucru. Într-un final, integrarea europeană prin "cedarea de suveranitate" a statelor are ca scop crearea acestui Guvern Mondial.

Papa Negru

    "In persecutione extrema sacrae romanae ecclesiae sedebit Petrus romanus, qui pascet oves in multis tribulationibus; quibi transactis, civitas septis collis diruetur, ed Judex tremendus judicabit populum suum. Amen." - "În timpul ultimei persecuții a Sfintei Biserici Romane, pe scaun va sta Petru romanul, care-și va păstori turma printre foarte multe suferințe (încercări); iar când aceste încercări se vor sfârși, orașul celor șapte coline va fi distrus, și judecătorul cel de temut va judeca poporul său. Amin  - Sfântul Malachia - este considerat unul din cei mai mari profeți ai omenirii și s-a născut în anul 1094 în Armagh, Irlanda, și a scris celebrele sale profeții între anii 1139-1140. Papa cu numărul 112 este ultimul de pe lista marelui profet. Să vină oare Apocalipsa?!
    După retragerea papei Benedict al XVI-lea, toată lumea catolică, și nu numai, se întreba cine va fi următorul. Se făceau speculații, iar în mass-media se vehicula ideea respectării profeției și că va fi ales primul Papă negru - cardinalul Peter Turkson - doar pentru că este de culoare.
    Dar nu așa s-a întâmplat și toată lumea a crezut că Sf. Malachia s-a înșelat. Și uite așa s-a amânat Apocalipsa.
    Oare?!
    Se pare că nu este chiar așa.
    Conform unui articol publicat pe site-ul ziarului Adevărul, începând cu 13.08.2013 lumea are doi Papi: cel alb care este fostul Cardinal de Buenos Aires, Jorge Mario Bergoglio -Papa Francisc I și cel negru care este spaniolul Nicolas Adolfo, Secretarul General al Societății lui Isus, liderul ordinului iezuiților, ordin din care face parte și Papa Francisc I. Nicolas Adolfo este numit și "Papa Negru" datorită culorii negre a hainelor pe care le poartă membrii ordinului dar și pentru că se spune că șeful iezuiților, oricare ar fi acesta, ar avea puteri malefice și că ar conduce din umbră Biserica Catolică.
    Într-un alt articol am citit despre vehicularea ideii că iezuiții sunt una și aceeași persoană cu reprezentanții masoneriei. Istoricul american James Parton este de părere că "dacă veți lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veți ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veți descoperi că individul din vârf și șeful iezuiților, sunt una și aceeași persoană."
    Nu mai continui și cu alte detalii pentru că le puteți citi urmând link-urile care vor fi afișate la sfârșitul articolului.

Concluzii

    Acum stau și mă întreb cine conduce lumea sau cine va conduce acest Guvern Mondial?
    Dragi "cetitori" voi ce credeți, adevăr sau doar fabulație? Fără foc nu iese fum spune un proverb.
    Oricum, nu știu dacă noi, unitățile de muncă (după cum suntem clasificați și situați la baza piramidei), chiar dacă  suntem cei mai mulți, am putea lupta împotriva celor de la nivelele înalte deoarece armata, poliția, mass-media etc, sunt în mâna lor. Aceștia doresc un control total al demografiei populației pentru că ei consideră că resursele naturale ale Pământului sunt insuficiente pentru a hrăni populația globului. Dovada că este adevărat (menținerea controlului) se regăsește în faptul că nu se intervine pentru eradicarea foametei în țările Lumii a III-a. Marile corporații agricole practică preț de dumping la toate produsele agricole astfel încât producătorii locali să nu-și poată vinde produsele pe piața locală; S-a realizat Codex Alimentarius (la care și România este semnatară) și astfel ne vom îndopa numai cu produse modificate genetic, unflate cu îngrășăminte și steroizi excelente pentru ca un organism sănătos să fie transformat în "boală lungă moarte sigură".
    Știți, bănuiesc, că averea familiei Rothschild este de peste 500 de trilioane de dolari. Ce naiba face cu ei? Că atunci când îți sună ceasul nu-i poți lua cu tine. Să nu uităm că "...după trup suntem făpturi pământești, iar după duh, făpturi cerești, care însă petrecem vremelnic în corturi pământești" - Arsenie Boca.
    Ok, v-am plictisit destul. Aștept, ca de obicei, reflecțiile voastre. Mulțumesc. 

Link-uri care m-au ajutat în redactarea articolului:
1.http://adevarul.ro/international/europa/papa-negru-liderul-ordinului-iezuitilor-parte-noul-suveran-pontif-1_514350d500f5182b85101ab3/index.html
2.http://www.efemeride.ro/sfantul-malachia-avea-dreptate-francisc-i-este-primul-papa-negru-de-la-vatican
3.http://www.efemeride.ro/adevaratele-motive-pentru-care-papa-benedict-xvi-renunta-la-conducerea-vaticanului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înainte de a comenta:
- Semnează-te cu numele/pseudonimul. Nu se acceptă comentarii de la "panadecauciuc, adidas torssion etc".
- Fii politicos chiar dacă nu avem opinii similare. Respectul solicită respect, acesta este motivul pentru care pe acest blog nu vor fi acceptate atacurile personale. Problemele legate de alți bloggeri nu le posta aici.
- Comentariul trebuie să aducă informații noi. Încearcă să aduci în discuție experiențele personale. Contribuția ta ajută comunitatea să prindă în atenție o multitudine de aspecte raportate la cele aduse de autorii blogului în discuție.
- Îți mulțumesc că ți-ai rupt din timpul tău pentru a mi-l acorda mie și sper să te mai văd pe aici, poate chiar și pe prietenii tăi :)

Translator